مشکلات رایج جوجه سرلاکی - بخش سوم

مشکلات رایج جوجه سرلاکی - بخش سوم

ز) جوجه خیلی لاغر است

  • سوء تغذیه – بررسی کنید که سرلاک متناسب با نژاد جوجه را مصرف می کنید. برای جوجه طوطی خاکستری آفریقایی (کاسکو)، آمازون، کاکاتو (کاکادو)، کاکاتیل (عروس هلندی)، پویس پالسها (سنگال، ژاردین، میر، روپل و ...)، پاینوس و باجریگار (مرغ عشق) از سرلاک کم انرژی (پروئین زیاد) استفاده کنید. برای جوجه ماکائو، اکلکتوس و برخی گونه های دیگر از سرلاک پر انرژی (پروتئین کم) استفاده کنید.
  • کم بودن مقدار سرلاک – حجم سرلاک را در هر وعده افزایش دهید.
  • کم بودن دفعات تغذیه روزانه – تعداد دفعات تغذیه با سرلاک را بیشتر کنید.
  • در گیری با عفونت یا بیماریهای دیگر
  • درصد کم ماده خشک در سرلاک – دستورالعمل آماده سازی سرلاک را دوباره مطالعه کنید. آب کمتری برای تهیه سرلاک مصرف کنید و مطمئن شوید سرلاک به خوبی قبل از تغذیه جوجه مخلوط شده است.
  • از رشد باز ماندن جوجه (اصطلاحا می گویند جوجه سوخته) – احتمالا به دلیل سو تغذیه یا مدت زمان زیادی در دمای بالای برودر نگهداری کردن جوجه اتفاق می افتد.

ح) جوجه بیش از حد چاق است

  • کالری خوراک برای جوجه بیش از حد است – سرلاک را بررسی کنید و در صورت لزوم تغییر دهید. برای جوجه طوطی خاکستری آفریقایی (کاسکو)، آمازون، کاکاتو (کاکادو)، کاکاتیل (عروس هلندی)، پویس پالسها (سنگال، ژاردین، میر، روپل و ...)، پاینوس و باجریگار (مرغ عشق) از سرلاک کم انرژی (پروئین زیاد) استفاده کنید. برای جوجه ماکائو، اکلکتوس و برخی گونه های دیگر از سرلاک پر انرژی (پروتئین کم) استفاده کنید.
  • حجم یا دفعات تغذیه زیاد است – به تدریج حجم و دفعات تغذیه را کم کنید.

ط) جوجه رنگ پریده است

  • دمای محیط سرد است – دمای برودر را بر اساس نژاد و سن جوجه تنظیم کنید.
  • به دلیل خونریزی ناگهانی یا خونریزی داخلی یا خونریزی روده – فورا به دامپزشک مراجعه کنید.
  • جوجه شوک زده شده – دلیل شوک را مشخص کنید. در صورت لزوم به دامپزشک مراجعه کنید.
  • جوجه کاکاتو آمبرلا معمولا در هفته دوم و سوم رنگ پریده میشود و طبیعی است.
  • مسمومیت کیسه زرده تخم – بعد از تولد و پیش از اولین تغذیه باید زرده متصل به جوجه کاملا جذب شده باشد. زرده به صورت رنگ زرد یا نارنجی در شکم دیده میشود. در زمانیکه زرده هنوز کامل جذب نشده است، مدفوع جوجه سبز و شفاف است. دقت کنید چند ساعت قبل از شروع تغذیه، مدفوع باید حاوی اورات (بخش سفید رنگ) کاملا تمیز باشد.

ی) پوست جوجه بیش از حد قرمز است

  • دمای محیط بیش از حد گرم است – دمای برودر را کم کنید.
  • ممکن است جوجه درگیر عفونت باشد.
  • جوجه دی هیدراته شده است – ممکن است جوجه چروکیده هم دیده شود. نسبت ماده خشک به آب را برای آماده سازی سرلاک بررسی کنید. بررسی کنید که دما و رطوبت برودر (دستگاه مادر جوجه) متناسب با سن جوجه باشد.
  • جوجه چربی زیرجلدی ناکافی دارد – جوجه سوخته است. احتمالا به دلیل سو تغذیه یا نگهداری طولانی مدت در دمای زیاد اتفاق افتاده است.

ادامه دارد...

پاسخ

* نام:
* ایمیل: (منتشر نشده)
   وب سایت: (آدرس سایت باhttp://)
* توضیح:
وارد کردن کد